Welkom Print E-mail

Mijn naam is Fia Korper, 58 jaar oud, getrouwd en ik heb 2 volwassen kinderen. Sinds 32 jaar ben ik pedicure/voetverzorgster/chiropodist. Tevens ben ik sinds 2012 officieel erkend Medisch Pedicure. Uiteraard lid van de beroepsorganisaties Provoet en N.M.M.V.

De eerste jaren van mijn pedicureloopbaan heb ik ambulant gewerkt. In 1990 kocht ik de pedicurepraktijk in een winkelpand aan de Willem de Zwijgerlaan 137 hs. Deze is rolstoelvriendelijk en ligt vrij dicht bij het centrum van Amsterdam. Er is makkelijk te parkeren en via de ring A10 snel te vinden. Tijdens deze jaren heb ik diverse cursussen, workshops, beurzen, congressen en opleidingen bezocht en gevolgd (zie portfolio).

Sinds 15 jaar verzorg ik lessen voor de opleidingen pedicure en medisch pedicure.Op dit moment ben ik docent voor diverse onderdelen medisch pedicure aan het Albeda College te Rotterdam en geef mijn eigen workshops freestechniek, ingroeiende nagels en snijtechnieken bij Podiamed te Rotterdam.
Vanaf 2014 ben ik gediplomeerd Oncologisch Voetzorg Verlener (O.V.V.) en in 2015 behaalde ik het diploma Geriatrisch Voetzorg Verlener (G.V.V.)

Tevens bied ik prive examentrainingen aan voor zowel pedicure als medisch pedicure en privélessen ondernemen ( CGI voorbereiding ) .

Ook geef ik zeer regelmatig demonstraties op diverse vakbeurzen op het gebied van voetverzorging. Tevens heeft u mij misschien op tv gezien of op de radio gehoord. Deze aanvullingen maken het werk erg leuk en afwisselend.

Sinds 6 jaar geef ik ook Low Level Laser Therapie (LLLT) waarmee ik u pijnloos van diverse huidproblemen kan afhelpen.Voor verdere informatie zie hoofdstuk LLLT op deze site.

Nog altijd heb ik liefde voor dit mooie vak. Ik werk dan ook op basis van het Z.A.L. principe. Zorg voor voeten, aandacht voor de mens en liefde voor het vak.

Pedicure Salon Aangenaam